Stranden - et fristed i smukke omgivelser

Stedet, vi i dag kender som Stranden i Charlottenlund, blev givet til Dansk Handicap Forbund for 50 år siden af Hr. A.P. Møller med det formål, at vores medlemmer kan færdes på stedet ugeneret af andre. Læs mere om adgang og brug af Stranden på siden her.

 

I samarbejde med A. P. Møller Fonden har vi over årerne udviklet stedet, så det i dag også kan sikre, at langt de fleste har mulighed for at bade på matriklen, og at man kan benytte sig af et tilhørende caféområde.  

Vi åbner nu Stranden op således at både medlemmer og gavegivere til forbundet kan færdes på området. I fremtiden kan du derfor møde både medlemmer såvel som ikke-medlemmer – hvilket også betyder, at medlemmer af andre handicaporganisationer kan komme på Stranden.

Adgang til Stranden kræver fremadrettet en gave til forbundet på minimum 200 kr. for medlemmer og minimum 600 kr. for ikke-medlemmer af forbundet*.

FÅ ADGANG TIL STRANDEN HER

Stranden er fortsat et sted, der drives på præmissen, at stedet primært er til og udvikles for personer med handicap, men nu kan også andre, der ønsker en relation til forbundet, færdes på Stranden.

Gavebeløbene på hhv. minimum 200 kr. for medlemmer og minimum 600 kr. for ikke-medlemmer er fradragsberettiget. Hvis vi har dit cpr.nr., så oplyser vi dit gavebeløb til SKAT.

Alle gavegivere kan frit bede om et armbånd (adgangschip) til Stranden. Armbåndet giver alene adgang til gavegiveren, men alle kan tilkøbe adgang til egne gæster ved køb af et gæstekort til kr. 250. Armbåndet er virksomt i 12 måneder fra den dato, gavebeløbet er modtaget i forbundet. Bortkommer armbåndet kan et nyt armbånd bestilles mod betaling af kr. 125. Armbåndet skal altid medbringes på Stranden og forevises mod forlangende, da det er armbåndet, der legitimerer adgangen til Stranden som privat ejendom.

Chiparmbåndet giver adgang til Stranden hele året. Dog skal man være opmærksom på, at uden for sæsonen, der løber fra 1. april til og med 30. september, så færdes man på eget ansvar.

Ønsker man at være medlem af vinterbadeklubben Spring & Gys, så skal man rette henvendelse til formanden på springoggys.formand@gmail.com.

Vi vil i videst muligt omfang anvende gavemidler fra folk, der ønsker at anvende Stranden, til aktiviteter og drift af netop Stranden.

*Minimumsbeløbene er fastsat af administrative årsager.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer til Strandens faciliteter, bedes du henvende dig til direkte til Dansk Handicap Forbunds strandudvalg.

Caféen på Stranden
På Stranden findes også en café, som Sæsonen 2022 løber fra den 1. april frem til den 30. september.

Fra 1. maj 2023 overtager Lisbeth Gad fra "Gourmanden og Konen" forpagtningen af Stranden.

Caféen vil være åben fra torsdag til søndag klokken 12.00-17.00. Du kan læse mere om det nye koncept på Stranden via Facebooksiden: www.facebook.com/StrandenDHF.

 

Strandvejen 142 C
2920 Charlottenlund
Telefon: +45 20 10 16 01
E-mail: kontakt@lisbetgad.dk

Adgang til Stranden

Adgang til Stranden

Som medlem af Dansk Handicap Forbund med strandkort får du udleveret et armbånd, som er nødvendig, hvis du vil bruge Strandens område.

Strandudvalget

Strandudvalget

Læs mere om strandudvalgets opgaver og find kontaktoplysninger på udvalget her.

Parkeringsregler

Parkeringsregler

Det er kun medlemmer med strandkort og gyldigt handicapparkeringskort, der kan parkere på Stranden. Og det kræver registrering.

Nyheder

Nyheder

Her kan du læse alle nyheder fra Stranden. Arrangementer findes i arrangementskalenderen.

Book Stranden

Book Stranden

Stranden er det perfekte sted at afholde dine private eller arbejdsmæssige arrangementer.

Stranden opgraderes

Stranden opgraderes

Ombygningen af Stranden er i fuld gang. Brugere og andre interesserede kan følge med i byggeriet her.

Støt Dansk Handicap Forbund

Husk at skrive CPR-nummer, så sørger vi for at indberette beløbet til SKAT