Rådgivningsteamet står klar til at hjælpe

Dansk Handicap Forbunds team af dygtige socialrådgivere giver dig den hjælpende hånd, du har brug for, når din sag er kørt fast.

Dansk Handicap Forbund tilbyder medlemmerne rådgivning, sparring og i særlige tilfælde hjælp til ankesager gennem vores rådgivningsteam. Vi bestræber os på at hjælpe dig, så du selv bliver bedre rustet til at takle mødet med kommunen.

Rådgivningsteamet består af professionelle medarbejder med de rette kvalifikationer, som de bruger, når de enkelte sager vurderes og behandles.

Har du brug for hjælp fra vores rådgivningsteam, skal henvendelsen altid ske gennem hovedkontorets administrationsafdeling, som sender sagen videre til socialrådgiverne, der efterfølgende kontakter dig.

Vi har meget travlt i rådgivningen, og vi kan derfor ikke love dig en samtale med en rådgiver den samme dag, som du ringer til os.  Normalt vil du blive kontaktet af en af vores rådgivere inden for én til to dage, men ved spidsbelastninger kan der forekomme længere ventetid.

Kontakt til rådgivningen skal ske via forbundet hovednummer +45 39 29 35 55 eller på mail social@danskhandicapforbund.dk

Inden du ringer til rådgivningen, skal du være opmærksom på nogle ting. Det kan du læse mere om til højre på denne side.

Inden du ringer

Inden du ringer

Inden du ringer til rådgivning, bør du kigge her for at se, hvad du skal være opmærksom på.

Bisidderordning

Bisidderordning

Som medlem har du mulighed for at få en bisidder med, når du fx skal til møde med kommunen.

Vi har brug for din støtte!

Alle beløb er fradragsberettigede, når du indtaster dit CPR-nummer.