Tak for et veloverstået YOU RUN 2018

16 løbere løb 12.360 kr. ind til Dansk Handicap Forbund

03. maj 2018

Søndag den 29. april 2018 deltog Dansk Handicap Forbund, som en af de 13 donationsberettigede NGO’er til årets YOU RUN – et velgørenhedsløb, der kombinerer motion med muligheden for at indsamle donationer for en sag, man brænder for. Dansk Handicap Forbund stillede med 16 løbere, der tilsammen tilbagelagde 100 kilometer på løbsdagen og indsamlede 9.360 kr. Katrine Ibsen Larsen vandt et gavekort til løberen for at have samlet mest ind til forbundet, der var gang i kurvesalget hos Good Basket, og god stemning på pladsen.

Dansk Handicap Forbund takker alle der deltog, løb og støttede os! Hvert et bidrag gør en kæmpe forskel, og vi kunne bestemt ikke have gjort det uden jer! Vi vil også gerne takke vores sponsorer, som leverede vand, kaffe, beachflag og drikkedunke til formålet.

Husk, at indsamlingen først udløber sidst i maj, så man kan stadig nå at bidrage til indsamlingen ved at gå ind på YOU RUNs hjemmeside og støtte én af vores mange løbere.

Følgende link fører dig direkte til indsamlingen: http://youruncopenhagen.dk/loebere/?q=dansk%20handicap%20forbund

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022