Colourbox.com

To weekender med Togbusser i juni

Der vil være indsat togbusser på strækningen mellem Roskilde og Næstved i de berørte weekender, melder DSB.

07. jun. 2016

Fra fredag aften den 10. juni til og med søndag den 12. juni kører DSB Togbusser mellem Roskilde og Køge. I weekenden efter, fra fredag aften den 17. juni til og med søndag den 19. juni, kører DSB Togbusser mellem Roskilde og Næstved. Ændringerne skyldes, at Banedanmark udfører sporarbejde på strækningen.

Det betyder, at alle, der rejser på strækningen mellem Roskilde, Køge og Næstved i begge retninger, skal med Togbus i stedet for tog i de to weekender.

Skal man til København, kan man tage Togbussen til Næstved, Køge eller Roskilde, hvorfra DSB kører tog. Fra Næstved kan man tage regionaltoget, der kører via Ringsted. Fra Køge kan du tage S-toget, og fra Roskilde kan du tage IC- eller regionaltoget.

Der vil desuden være længere rejsetid og skift undervejs.

Skal man med Togbus, opfordres man til at tjekke Rejseplanen før afrejse. Her kan man se, om der er indsat Togbusser, og hvordan man kommer hurtigst frem til den destination, man ønsker. Rejseplanen er opdateret med ændringerne.

Kørestole, der kan klappes sammen, kan komme med i Togbusserne. Kan kørestolen ikke klappes sammen, bedes man kontakte DSB Handicapservice på telefon 70 13 14 15 – tryk 6.

DSB oplyser, at der vil være information via højttalerudkald på perronerne og i togene. Stationerne vil samtidig udstyres med gule skilte, som viser vej til Togbusserne.

På følgende sider på dsb.dk kan man altid holde sig orienteret om kommende sporarbejder:

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022