Pressefoto Tivoli: Chris Chambell

Vind billetter til Tivoli Revyen 2016 eller en tur i Tivoli i 2016

Intet dejligt forår uden Tivoli, som åbner den 6. april. Tivoli er forårskåde og har doneret fine præmier til læserne.

01. apr. 2016

Der venter mange oplevelser i Tivoli, fx 225 koncerter, et stort event-program, nye forestillinger og verdenspremieren på 3-i-1 forlystelsen Fatamorgana, som åbner den 28. april. Der er musik alle ugens dage, herunder 24 gange Fredagsrock, 65 klassiske koncerter samt musikalske nyheder for børn. Tivoli er iklædt forårets farver og snart folder 80.000 tulipaner sig ud.

En ny forlystelse er også på vej, den åbner den 28. april, og den hedder Fatamorgana og vil med sit 45 meter høje tårn med et minaretinspireret spir blive et nyt pejlemærke i Tivoli. Fatamorgana kommer som den første forlystelse i verden til at indeholde i alt tre forlystelser i en og samme forlystelse.

Tivoli Revyen Tam Tam i Glassalen
Niels Olsen og Bodil Jørgensen er sammen igen i Tivoli Revyen 2016, og er klar til en top-sommer i Glassalen. Der skal både grilles, spiddes og grines. For der er sket rigtig meget herhjemme og i udlandet siden sidste sommer, som alt sammen trænger til at komme en tur i humørmaskinen. Sammen med Sofie Stougaard, Henrik Koefoed og Mads Knarreborg inviterer de til Tam Tam i Glassalen fra den 2. juni.

Dans og events
Dronning Margrethe har designet kostumer til eventyret om Askepot på Pantomimeteatret, hvor der er premiere den 25. juni. Det sker i samarbejde med en af tidens mest profilerede danske musikere, Oh Land, samt den russiske koreograf Yuri Possokhov. I år kan gæsterne se frem til det største event-program nogensinde i Tivoli. I løbet af sommersæsonen er der placeret over 40 events, lige fra kanindag på Plænen, Champions League finale, skatershows, Tivolis nye loppemarked til Musikskolernes dage med over 2.000 deltagende børn.

SE PROGRAM FRA TIVOLIS SÆSON 2016 HER.

1. præmie: To billetter til Tivoli Revyen Tam Tam i Glassalen fredag den 3. juni kl 19:30 plus to turpas
2. præmie: To billetter til Tivoli Revyen fredag den 3. juni kl. 19:30
3. præmie: Fire entrebilletter og fire turpas til Tivoli

Hvis du vinder, skal du være opmærksom på, at præmierne ikke kan ombyttes og ikke må sælges.

For at deltage i konkurrencen skal du besvare nedenstående quizspørgsmål:

Tivoli Revyen Tam Tam foregår et bestemt sted i Tivoli. Men hvor?

1) Glassalen
2) Koncertsalen
3) Plænen

Send det rigtige svar samt navn og adresse senest onsdag den 20. april kl. 12.00 til redaktør Bente Rødsgaard, e-mail bente@danskhandicapforbund.dk.

Vinderne får direkte besked, men offentligøres også på hjemmesiden.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022