Pressefoto: Tivoli

Vind billetter til Tivoli 2017

Tivoli åbner for en ny forårs- og sommersæson. Deltag i forårskonkurrencen i Dansk Handicap Forbund og vind billetter.

28. mar. 2017

Den 6. april tager Tivoli hul på årets sommersæson, hvor der bliver premiere på en ny virtual reality-oplevelse i rutschebanen Dæmonen. Gæsterne sidder fastspændt i Dæmonen og med 77 km i timen, udsættes de for 4G-påvirkning, passerer tre loops og oplever et fysisk fald på 20 meter. Oplevelsen forstærkes som noget nyt med et virtual reality univers af ildsprudlende drager og dæmoner fra den kinesiske mytologi samt fyrværkeri.

Af andre nyheder er fx et Orangeri på 375 m2 med sarte palmer og træer samt en ny musikscene. Årets sommersæson nummer 175 byder på 172 åbningsdage, og den varer til og med 24. september.

Sæsonen igennem er der mange koncerter, og for 20. år i træk er der Fredagsrock med både danske og udenlandske topnavne, men der er også meget anden musik, event og underholdning.

Du kan læse meget mere om, hvad der sker på www.tivoli.dk.

Vind billetter til Tivoli 2017
Med både udsigten til de mange events og den smukke blomsterpragt, så er der ikke noget at sige til, at Tivoli er blevet forårskåde og gerne vil dele glæden med Dansk Handicap Forbund.

Tivoli har derfor doneret præmier, som tre vindere kan nyde gavn af. Tre læsere kan hver vinde fire entrebilletter og fire turpas.

For at vinde skal du besvare et quizspørgsmål.

Hvad hedder den forlystelse, som udvides med en virtual reality-oplevelse?
1) Ballongyngen
2) Dæmonen
3) Radiobilerne

Send det rigtige svar samt dit navn og din adresse senest onsdag den 19. april 2017 kl. 12.00 til redaktør Bente Rødsgaard, e-mail bente@danskhandicapforbund.dk.

Vinderne får direkte besked, men offentligøres også på hjemmesiden.