Pressefoto: Tivoli

Vind billetter til jul i Tivoli 2016

Når Tivoli den 19. november slår dørene op til Jul i Tivoli, er det for 23. år i træk. Blandt nyhederne er nye lys-scenografier føjet til. Årets største nyhed er Havens nye Honningkageslot, hvor gæsterne selv kan dekorere honninghjerter. Jul i Tivoli afsluttes med den store fyrværkerifestival. Der er åbent til og med nytårsaften.

10. nov. 2016

Årets nyhed er et honningkage-værksted i H.C. Andersen Slottet, der til lejligheden er omdøbt til Honningkageslottet. Her kan man opleve Danmarks største, nissebetjente honningkage-bagemaskine. Her kan børn og voksne selv dekorere honningkagehjerter sammen og tage dem med sig hjem.

Honningkageslottet er åbent alle ugens dage fra kl. 11.00 - 18.00. Der er gratis adgang for Tivolis gæster, så alle kan more sig over nissebageriet, men honningkagehjerterne skal man købe.

Og så er der den velkendte julestemning med en smuk oplyst have, 50 juleboder, en fyrværkerifestival, mængder af madsteder, butikker og meget mere.

At Tivoli er glad og forventningsfuld er der ikke noget at sige til, og derfor har Tivoli doneret fine præmier til Dansk Handicap Forbund.

Tre heldige vindere kan hver vinde fire entrebilletter og fire turpas. For at vinde skal du besvare et quiz spørgsmål.

Hvis du vinder, skal du være opmærksom på, at præmierne ikke kan ombyttes og ikke må sælges.

Konkurrence
Årets nyhed i Tivoli er et slot. Men hvad hedder det?

1) Rasmus Klumpslottet

2) Honningkageslottet

3) Harlekinslottet

Send det rigtige svar samt navn og adresse senest mandag den 21. november kl. 12.00 til redaktør Bente Rødsgaard, e-mail bente@danskhandicapforbund.dk.

Vinderne får direkte besked og offentligøres også her på hjemmesiden.