Pressefoto: Tivoli

Vind billetter til Jul i Tivoli 2015

Den søde juletid nærmer sig, og allerede nu er Tivoli i julestemning og har doneret fine præmier til læserne.

05. nov. 2015

I den mørke tid er Tivoli et fantastisk sted at komme i julestemning. Hele sæsonen igennem kan man opleve den oplyste have. Som noget nyt er et musikalsk julelysshow i Kinaområdet, hvor et lystæppe med over 16.000 lyspunkter foldes ud. Herudover bydes der på Teaterkoncerten Come Together, juleboder, guirlander i kilometervis og sneklædte grantræer i Alpeland, samt et hav af boder.

I alt er en halv mio. lyspunkter aktiveret, når det går løs med lys i Tivoli. Svært ikke at komme i julestemning, mener pressechef i Tivoli Torben Plank.

”Tivoli har en lang tradition for specielt lys, så vi tror på, at årets lysfornyelser bliver et betagende syn for mange gæster. Årets anden store satsning er Teaterkoncert Come Together med Beatles-sange. Den bliver skræddersyet til Koncertsalen og har fået en række nye sange med. Derudover er der kørende forlystelser, boder og masser af mekaniske nisser. Det bliver svært ikke at komme i julestemning.”

Tivoli program
Der er et righoldigt program, som du kan se på Tivolis hjemmeside.

SE PROGRAM FRA TIVOLIS JULESÆSON 2015 HER

Sæsonen er fra 14. november 2015 til og med 3. januar 2016.

Vind præmier i Tivolis julekonkurrence, svar på spørgsmålet
1. præmie: To billetter til Teaterkoncert Come Together i Koncertsalen inkl. adgang til Tivoli. Lørdag den 21. november 2015 kl. 20.00
2. præmie: To billetter til Teaterkoncert Come Together i Koncertsalen inkl. adgang til Tivoli. Lørdag den 21. november 2015 kl. 20.00
3. præmie: Fire entrebilletter og fire turpas til Tivoli

For at deltage i konkurrencen skal du besvare nedenstående quizspørgsmål:

Teaterkoncertens repertoire stammer fra et orkester. Men hvilket?

1) Beach Boys

2) Beatles

3) Tivoligarden

Send det rigtige svar samt navn og adresse senest tirsdag den 17. november kl. 12.00 til redaktør Bente Rødsgaard, e-mail bente@dhf-net.dk.

Vinderne får direkte besked, men offentligøres også på hjemmesiden.