Foto: Tivoli

Vind billetter til Halloween i Tivoli – nu med flere spøgelser og svævende koste

Tivoli sørger for Halloween-stemning fra den 12. oktober til den 4. november, når porten åbner til et Halloween-pyntet Tivoli med græskar, spøgelser og svævende koste, der som noget nyt byder velkommen ved Tivolis Hovedindgang.

01. okt. 2018

Det er 13. gang, Tivoli åbner porten til en Halloween-scenograferet Have. Alle forlystelser er åbne under Halloween-sæsonen, og der er mange boder at gå på opdagelse i.

Lørdag den 13. oktober er der DM i Kæmpegræskar, hvor Danmarks største græskar kåres.

Lørdag den 27. oktober er der Monsters Night Out, hvor monstre, zombier, genfærd, vampyrer og andre skrækindjagende væsner går optog i Haven.

Du kan læse meget mere på https://www.tivoli.dk/da/saesoner/halloween.

Tivoli glæder sig til at åbne portene, og den glæde vil de gerne dele med Dansk Handicap Forbund. Derfor har de sat tre fine præmier på højkant. Tre heldige læsere kan derfor hver vinde fire entrebilletter og fire turpas.

For at vinde skal du besvare et quizspørgsmål

Hvad venter gæsterne ved hovedindgangen?

1) Pjerrot med vampyrtænder

2) Rasmus Klump som zombie

3) Svævende koste

Konkurrencebetingelser: Vinderne findes ved ordinær lodtrækning. Vinderne får svar på e-mail, om at de har vundet. Tivoli får dit fulde navn og adresse, og vinderne skal selv hente deres præmie i Tivoli. Den ændrede procedure fra Tivolis side medfører, at vindernavnene ikke kan offentliggøres på vores hjemmeside. Ved at deltage i konkurrencen giver du samtykke til, at Tivoli får dit navn og adresse, hvis du vinder.

Deltag i konkurrencen! Send det rigtige svar samt navn og adresse senest den 10. oktober 2018 kl. 12:00 til redaktør Bente Rødsgaard, e-mail: bente@danskhandicapforbund.dk.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022