Vind billetter til Halloween i Tivoli 2017

Tivoli fejrer Halloween-fest fra den 13. oktober – 5. november 2017

02. okt. 2017

Halloween i Tivoli er en den mest populære efterårsbegivenhed i Danmark, hvor besøgende kan opleve handelsboder, over 20.000 græskar, DM i kæmpegræskar og Monsters Night Out-optog. Halloween i Tivoli er ikke kun for børnefamilier. Rigtig mange gæster kommer for at nyde Havens udsmykning eller spise på en af Havens restauranter samt hente inspiration til egne efterårsudsmykninger.

Årets hjemsøgte nyhed

Inde under rutschebanen i forlystelsen Skærsilden flytter ”Det hjemsøgte Børnehjem” ind. Her bidrager fire skuespillere til at give gæster med hang til gys en autentisk oplevelse. Tivoli har arbejdet intenst med dette specielle børnehjem, som Tivoli spår får et stort publikum blandt unge.

Boder

For mange er et besøg under Halloween i Tivoli også en lejlighed til at gå på opdagelse i Havens mange boder, hvor man kan købe dansk kunsthåndværk og lækkerier fra alle kroge af Danmark. For børnene er der masser af muligheder for at købe halloween-udklædning, masker og andre scary-effekter.

Monsters Night Out – optog gennem Tivoli

Lørdag den 28. oktober kl. 18:00 bliver Tivoli hjemsøgt af over 150 udklædte monstre, når Copenhagen Zombie Crawl lægger vejen forbi Tivoli. Fans af skræk og uhygge kan se frem til et optog med zombier, genfærd, filmuhyrer og andre skrækvæsener. Optoget byder på mange fantasifulde kostumer, og man kan godt forvente, at zombier, genfærd og vampyrer tager en tur i Havens forlystelser sammen med én. Du kan læse mere om Tivoli på https://www.tivoli.dk/.

Vind billetter til Halloween i Tivoli

Med et så fint udbud af oplevelser, er der ikke noget at sige til, at Tivoli er blevet efterårskåd og gerne vil dele glæden med Dansk Handicap Forbund. Tivoli har derfor doneret præmier, som to vindere kan nyde gavn af. To læsere kan hver vinde tre entrebilletter og tre turpas. For at vinde skal du besvare et quizspørgsmål.

Halloween-quiz

Tivoli lancerer i år en nyhed ved navn "Det hjemsøgte Børnehjem". Men hvor i Tivoli befinder det sig?

1) På Plænen

2) I Skærsilden under rutchebanen

3) I Pantomimeteatret

Deltag i konkurrencen! Send det rigtige svar samt navn og adresse senest torsdag den 12. oktober 2017 kl. 12:00 til redaktør Bente Rødsgaard, e-mail bente@danskhandicapforbund.dk.

Vinderne får direkte besked, men offentligøres også på hjemmesiden.

Pressefoto:Lasse Salling