Spøgelsestog. Pressefoto Tivoli. Anders Bøggild

Tivoli fejrer Halloween-fest fra den oktober – 6. november 2016

30. sep. 2016

Halloween med nye oplevelser

Tivoli afholder for 11. gang Halloween-fest fra 14. oktober – 6. november, hvor Tivoli i tre uger er fyldt med fugleskræmsler, edderkopper, katte og andre halloweenvæsner. Samtlige restauranter er åbne, og alle forlystelser kører dagligt.

Ny digital oplevelse ser dagens lys

Der bliver premiere på et nyudviklet augmented reality zombiespil på mobiltelefonen, hvor en virtuel verden og virkeligheden blandes sammen, og et nyt univers opstår, så brugeren fx. ser uhyrer, der stiger op af vandet i Tivoli Søen. Når Zombierne kommer, gælder det om at ramme dem med græskar. Spillet bliver en del af Tivolis App, som kan downloades gratis til både iOS og Android. Andet, man kan opleve, er DM i kæmpegræskar lørdag den 15. oktober kl. 11:30, hvor vinderen kåres. Nye forestillinger med Rasmus Klump samt 40 salgsboder.

Monsters Night Out – optog gennem Tivoli

Lørdag den 29. oktober kl. 18:00 bliver Tivoli hjemsøgt af over 150 udklædte monstre, når Copenhagen Zombie Crawl lægger vejen forbi Tivoli. Fans af skræk og uhygge kan se frem til et optog med zombier, genfærde, filmuhyrer og andre skrækkelige væsener. Optoget byder på mange gennemførte udklædte monstre og fantasifulde kostumer, så man kan godt forvente, at zombier, genfærd og vampyrer tager en tur i Havens forlystelser sammen med én. Læs mere på www.tivoli.dk.

Vind billetter til Halloween i Tivoli

Med et så fint program er der ikke noget at sige til, at Tivoli er blevet efterårskåde og gerne vil dele glæden med Dansk Handicap Forbund. Tivoli har derfor doneret præmier, som tre vindere kan nyde gavn af. Tre læsere kan hver vinde fire entrebilletter og fire turpas. For at vinde skal du besvare et quizspørgsmål.

Halloween-quiz

Hvad er Monster Night Out?

1) En ny forlystelse

2) Et optog

3) En ny restaurant

Deltag i konkurrencen. Send det rigtige svar samt navn og adresse senest onsdag den 12. oktober 2016 kl. 12.00 til redaktør Bente Rødsgaard, e-mail bente@danskhandicapforbund.dk.

Vinderne får direkte besked, men offentligøres også på hjemmesiden.