Pressefoto: Tivoli

Vind billetter til Elf musicalen i Tivoli den 30. november

Deltag i konkurrencen og vind billetter til Musicalen ELF. Billetterne skal bruges torsdag den 30. november 2017 kl. 19.30 og kan ikke ombyttes. Billetterne er inklusiv entre.

10. nov. 2017

I Koncertsalen vil gæsterne kunne opleve musicalen ELF, som bygger på filmen af samme navn. Det er første gang, at ELF kan opleves uden for USA og UK. Blandt de medvirkende er bl.a. Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix og Niels Ellegaard.

Det er 24. gang, Tivoli nedtæller til juleaften. Og i år er der premiere på et nyt jernbanetema ved navn Hjulkøbing. Årets anden store nyhed er Broadway-hittet ”ELF The Musical”, som er fyldt med juleeventyr. Derudover åbner Tivoli Food Hall hjørnet af Tivoli, som også bidrager til fornyelse af Jul i Tivoli, der kan opleves fra 18. november til og med Nytårsaften.

Med sådanne nyheder er der ikke noget at sige til, at Tivoli er i julestemning, og den glæde vil de gerne dele med Dansk Handicap Forbund og har doneret billetter til musicalen ELF.

Dansk Handicap Forbund udlodder billetterne ved konkurrence. Når du deltager i konkurrencen, er du med i lodtrækningen om:

1. præmie: En kørestolsplads og en ledsagerplads
2. præmie: En kørestolsplads og en ledsagerplads
3. præmie: To ordinære billetter (ikke kørestolspladser)

For at vinde skal du svare på et quizspørgsmål

For hvilken gang er det, der er Jul i Tivoli?

1) Første gang
2) Tredje gang
3) 24. gang

Vigtigt! Skriv K-billet, hvis du er kørestolsbruger, da billetterne ikke kan ombyttes.

Send det rigtige svar samt navn og adresse og telefonnummer senest fredag den 24. november 2017 kl. 12.00 til redaktør Bente Rødsgaard, e-mail bente@danskhandicapforbund.dk.

Vinderne findes ved lodtrækning blandt de indkomne svar. Vinderne får direkte besked, men offentligøres også på hjemmesiden.

Kommentar: Ændringer af et presset BPA-område skal ske med brugerne i centrum
28. maj 2020