www.colourbox.com

Vidensportalen laver tema om spastisk lammelse

Kort tid efter at Socialstyrelsens Vidensportal udvidede til også at dække handicapområdet, udgiver den tema om cerebral parese.

03. sep. 2015

Socialstyrelsens Vidensportal udvidede for kort tid siden sine aktiviteter til også at dække voksen- og handicapområdet. Før udvidelsen dækkede Vidensportalen udelukkende børne- og ungeområdet.

LÆS OGSÅ: SOCIALSTYRELSENS VIDENSPORTAL UDVIDER

Det nye voksen- og handicapområde dækker en række temaer inden for handicap; Mennesker med sjældne handicap, Mennesker, der stammer og Mobilitetshjælpermidler til voksne borgere er nogle af dem.

Det nye tema: Børn og unge med cerebral parese præsenterer den nyeste viden på området og giver en fornemmelse af, hvordan arbejdet med området har udviklet sig hen over årene.

LÆS OGSÅ: BØRN OG UNGE MED CEREBRAL PARESE