Fotos: Fra Facebook

Valgkommentar: Der tales om velfærd - husk mennesker med handicap!

Landsformand Susanne Olsen kommenterer i dag på fremlæggelsen af Socialdemokratiets velfærdsplan.

20. maj 2019

Socialdemokratiet har nu fremlagt en velfærdsplan, som skal give plads til et større offentligt forbrug. Der tales om en egentlig velfærdslov, som skal sikre, at der følger penge med, når befolkningssammensætning og behov opstår, og der nævnes en række områder, som skal løftes – herunder socialt udsatte.

”Det glæder mig, at de to statsministerkandidater kappes om, hvem der vil bruge flest penge på velfærd, men mens løfterne langes over bordet, så vil jeg meget gerne slå til lyd for, at handicapområdet nævnes direkte. Talen falder altid på ældre- eller børneinstitutioner, mens ordet handicap stort set aldrig nævnes.

Egentlig er det et paradoks, for opgør man den samlede gruppe af mennesker med funktionsnedsættelser og deres pårørende, så udgør vi faktisk over en million mennesker, som har brug for, at dette tema også ydes opmærksomhed under valgkampen.

Det er blandt andet det, vi sætter spot på gennem kampagnen #enmillionstemmer, hvor vi fortæller vores historier igennem de sociale medier”.

Læs nyhed om S-udspillet her

Følg kampagnen #Enmillionstemmer på Facebook her

LÆS OGSÅ:
Kampagne #enmillionstemmer samler stemmer på handicapområdet

Dansk Handicap Forbund deltog i gårsdagens Jobmesse Fyn 2019
13. sep. 2019

Dansk Handicap Forbund deltog i gårsdagens Jobmesse Fyn 2019

Social- og Indenrigsministeren vil prioritere handicapområdet - vi er klar!
12. sep. 2019

Social- og Indenrigsministeren vil prioritere handicapområdet - vi er klar!

Udfordring at få alle virksomheder med til at løfte beskæftigelsen for alle uanset handicap
10. sep. 2019

Rådgivningsteamet indfaser nye IT-systemer
09. sep. 2019

Rådgivningsteamet indfaser nye IT-systemer

Økonomiaftale med kommunerne på plads – men er det nok?
06. sep. 2019

Økonomiaftale med kommunerne på plads – men er det nok?

DH kom i mål til DHL Stafetten i København
03. sep. 2019