Colourbox.com

Ungeråd i København og Aarhus – vil du være med?

For at styrke handicapområdet for børn og unge har politikerne i de to største kommuner, København og Aarhus, besluttet at nedsætte et ungepanel/ungeråd. I den forbindelse efterlyser kommunerne unge, der vil være med til at rådgive politikerne om deres erfaringer fra de sociale tilbud.

28. okt. 2016

I København skal panelet møde Socialudvalget på Rådhuset den 30. november, men forud for dette møde er der arrangeret en række workshops, hvor de unge planlægger, hvilke budskaber der skal formidles til politikerne.

Det skriver Spastikerforeningen på deres hjemmeside.

Så er du mellem 13 og 23 år, bor i Københavns Kommune og har tilknytning til Borgercenter Handicap, så har du nu muligheden for at være med til de to workshops. De finder sted tirsdag den 15. november og tirsdag den 22. november – begge dage kl. 17.00-20.00 i Kødbyen. Adressen er: SoHo, Flæsketorvet 68, 1. sal – Lokale Oasen, hvortil der er fin handicapadgang.

Du kan læse mere om ungepanelet i København HER.

Ungeråd i Aarhus
I Aarhus er betingelserne lidt anderledes. For at være med i ungerådet her skal du være mellem 15 og 30 år, bo i Aarhus Kommune og have en funktionsnedsættelse. Her har det første møde – et såkaldt samarbejdsmøde – været afholdt, men var du ikke med, og er du stadig interesseret, så har du mulighed for at kontakte John Liholm på e-mailadressen jlo@aarhus.dk for at høre nærmere om de fremtidige aktiviteter og muligheder.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022