Billede: Joy Mogensen, Susanne Olsen og Lotte Lagoni

Trepartsmøde om faglighed, brugerperspektiv og kommunal virkelighed

14. jun. 2018

Hvordan får vi sikret hjælpemidler, som får borgeren til at fungerer ikke bare her og nu, men også i et langsigtet perspektiv? Og hvordan får vi skabt en god dialog på tværs af de parter, der sammen har en udfordring?

Det var kernespørgsmålene, da Dansk handicap Forbund torsdag eftermiddag havde inviteret til trepartsmøde med deltagelse af kommunesiden, fagpersoner og borgere.

Som repræsentant for kommunerne deltog den nye formand for KL’s socialudvalg og borgmester i Roskilde Kommune, Joy Mogensen, fra Ergoterapeutforeningen næstformand Lotte Lagoni og fra Dansk Handicap Forbund landsformand Susanne Olsen.

"Mødet bød på det, som Folkemødet er godt til – nemlig at skabe en fri dialog om at investere rigtigt fra starten, at sikre individuel hjælp, der giver mening, og behovet for at skabe fælles virkelighedsbilleder på tværs af sektorer," udtalte Susanne Olsen, som glæder sig over, at der er aftalt videre dialog i efteråret.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022