www.colourbox.com

Task force på handicapområdet vækker begejstring

Det er muligt at sikre en ensartet sagsbehandling og løfte kvaliteten af sagsbehandlingen på handicapområdet. Det viser erfaringer fra den første kommune, der har indført task force på området.

25. sep. 2015

Det var ikke ambitionerne, det skortede på, da man i statspujeforhandlingerne blev enige om at nedsætte en task force på handiocapområdet, som skulle sikre bedre sagsbehandling og i sidste ende en bedre indsats over for borgerne.

Task forcens opgave er at hjælpe kommuner i konkrete analyse- og udviklingsforløb, som skal sikre, at de når de mål, der er sat op. Og det ser ud til at virke, skriver socialpædagogerne på deres hjemmeside torsdag.

Lyngby-Taarbæk Kommune er således den første kommune, der har gennemgået et længere forløb med task forcen, og her er kommunens socialrådgivere begejstrede for erfaringerne med task forcen.

Læs hele nyheden fra socialpædagogerne her: TASK FORCE PÅ HANDICAPOMRÅDET GIVER GODE RESULTATER