Colourbox.com

Frivillige søges til Stranden

Der er travlt på Dansk Handicap Forbunds Stranden i Charlottenlund nord for København. Hjælpere søges til servering og lettere pratisk arbejde.

01. jun. 2016

Kunne du tænke dig at give et nap med på det praktiske område med fx at flytte stole og gå til hånde for brugerne af Stranden, og har du mod på at serverer til både større og mindre selskaber? Så er det dig, Stranden søger.

Som frivillig hjælper bidrager du til den gode stemning, som altid hersker på Stranden, og du gør samtidig en forskel for en gruppe mennesker, som bruger Stranden som fristed og pusterum fra dagligdagen.

Opgaverne vil primært ligge inden for servering og lettere praktiske opgaver, og arbejdstiden vil være i tidsrummet mellem kl. 11.00 og 18.00 på helligdage og i weekender.

Er du interesseret, beder vi dig tage kontakt til Sven A. Knudsen, tlf. 38 34 06 61.

Vi glæder os til at høre fra dig.