Foto:Bente Rødsgaard

Stranden: Åbning og byggeprojekt

I efteråret 2016 gik et omfattende byggeprojekt i gang på udearealerne på Stranden, som vil medføre en række positive tiltag på området. Byggeprojektet er desværre ikke færdigt, men er dog kommet så langt, at en begrænset del af udeområdet vil blive åbnet op for adgang den 1. maj 2017.

24. apr. 2017

Der vil efter åbning af Stranden stadig være en del aktivitet i byggeprojektet, som gør, at der ikke vil være adgang til vandet den 1. maj – hverken fra badebroen eller det ny anlæg – men på nuværende tidspunkt vil der være adgang til vandet fra den 1. juni. ”Det skal være skidt, før det kan blive godt”, er der et ordsprog, der siger, og vi kan se henimod en stærkt forbedret brugsværdi, tilgængelighed og et tiltrængt ansigtsløft af Stranden til glæde for forbundets medlemmer.

Caféen åbner fredag den 5.maj
Da medarbejderne i caféen også først har adgang til grunden mandag den 1. maj og derfor først kan modtage varer derefter, åbner caféen fredag den 5. maj 2017.

Åbningstid i caféen i sæsonen
Tirsdag til søndag: 12.00-19.00
Mandag: Lukket

Kontakt til caféen
E-mail stranden2017@gmail.com eller telefon 39 62 52 47

Parkeringsforhold
Der vil den første tid være et meget begrænset antal p-pladser på Stranden, grundet entreprenørens skurvogne etc. Det betyder i praksis, at langt de fleste besøgende til Stranden i maj/juni skal parkere på Strandvejen eller på sidevejene, indtil entreprenøren er helt ude. Vendepladsen kan ikke bruges – hverken som vendeplads eller parkeringsområde. Strandlund har indgået et samarbejde med Q-park på deres parkeringspladser, hvorfor man skal være opmærksom på den opsatte skiltning.

Strandkortet er på vej med posten
Alle de medlemmer, der har betalt for Strandkort i 2017, vil i de kommende dage modtage Strandkort med posten.

Der bliver opsat porte i løbet af sommeren
Det er vigtigt, at man husker at medbringe sit Strandkort, når man besøger stedet. Herudover er det vigtigt, at man opbevarer det forsvarligt, da Dansk Handicap Forbund i løbet af sommeren vil opsætte nogle porte, der vil kræve adgangskort. Det fremsendte Strandkort vil blive ombyttet til et adgangsgivende kort. Der vil følge mere information, når portene bliver opsat.