Stadig plads til første leverandøraften i forbundet

Den 24. august afholder Dansk Handicap Forbund den første leverandøraften, som er et nyt initiativ. Alle er velkomne, og der er mulighed for at vinde et gavekort til en rejse til Oslo med DFDS.

17. aug. 2016

Til Dansk Handicap Forbunds første leverandøraften kan deltagere møde firmaerne BPA-Pension, Focus People og Welldana Innocare, som vil fortælle om de tilbud, de har.

Læs hele programmet HER.

Efter oplæggene fra de tre virksomheder, vil der være lodtrækning om et gavekort til en rejse til Oslo med DFDS.

For at deltage i lodtrækningen er tilmelding nødvendig. Tilmelding skal ske til tilmelding@danskhandicapforbund.dk.

Der trækkes lod om i alt tre gavekort.