Sporarbejde på Fyn når sin afslutning - for nu

101 dage har det taget, men nu er det endelig slut. Spoarbejdet på Vestfyn har nået sin afslutning, inden længe kommer turen til Østfyn.

10. aug. 2015

Fornyelsesarbejdet på jernbanen på Vestfyn har nået sin afslutning efter 101 dage. Det skriver jp.dk.

Arbejdet har betydet længere rejsetid på strækningen mellem Odense og Fredericia, da det kun har været muligt at benytte et spor til trafik.

"De mange passagerer har været mærket i form af lange forsinkelser. Det vil vi gerne beklage," siger Steen Neuchs Vedel, direktør for Anlæg og Fornyelse i Banedanmark, til jp.dk.

Spoarbejdet forsætter på Østfyn i 2016, og dermed er der udsigt til forsinkelser på Fyn endnu engang, men arbejdet skulle gerne resultere i færre forsinkelser fremadrettet.

Henover de næste to år fornyer Banedanmark jernbanenettet med 4.4 milliarder kroner, som er fordelt på mere end 300 projekter. Derudover er der  afsat cirka én milliarder kroner til sporfornyelser i 2018.

LÆS ARTIKEL: 101 DAGES PROBLEMER MED TOGTRAFIK PÅ VESTFYN ER SLUT

Foto: www.colourbox.com