www.colourbox.com

Sporarbejde i hovedstadsområdet

I uge 49 og de første to uger af 2016 vil S-togsstrækningen Gentofte-Hillerød i hovedstadsområdet være underlagt sporarbejde, hvorfor handicapbefordring skal bestilles i de berørte tidsrum.

17. nov. 2015

Fra søndag den 6. december klokken 01.00 og frem til mandag den 7. december klokken 04.00 vil der på S-togsstrækningen Gentofte-Hillerød være sporarbejde, som batyder, at der skal bestilles særlig handicapbefordring for passagerer, der har brug for det.

Det samme gør sig gældende fra lørdag den 9. januar 2016 klokken 00.30 til mandag den 11. januar klokken 04.35. Den særlige handicapbefordring gælder også i dette tilfælde på strækningen Gentofte-Hillerød.

Den særlige handicapbefordring kan bestilles ved at ringe til handicaptelefonen hos DSB på 24 68 69 40.

LÆS MERE OM DEN SÆRLIGE HANDICAPBEFORDRING I PERIODEN PÅ STRÆKNINGEN HER