Foto: Colourbox.com

Sommeren er over os – vi ses til august

Sommeren er over os, og det betyder, at redaktionen lukker ned i resten af juli måned. Vi er tilbage igen i uge 32. Rådgivning og telefonen har åbent som normalt.

03. jul. 2020

På grund af corona bliver sommeren for mange ikke dét, man måske havde regnet med. Det imødekom regeringen med en sommerpakke, som trådte i kraft den 1. juli og kører måneden ud. I pakken er der tilbud om gratis handicapkørsel på op til 50 kilometer til personer, som allerede er visiteret til handicapkørsel.

Derudover indeholder pakken tilbud om gratis lokale aktiviteter til personer over 65 år.

Interesserede kan læse mere om, hvad pakken indeholder i DETTE FAKTAARK OM SOMMERPAKKEN.

Rådgivningen holder desuden åben hele sommeren, om end svartiden godt kan være lidt længere end normalt. Derfor må I forvente op til 10 arbejdsdage, før I får svar.

Forbundets telefoner har åbent, som de plejer.

I ønskes alle en god sommer.

Løsning på vej? Centrale parter samlet til fælles drøftelse af hjælpeordnings udfordringer
23. sep. 2020

Fejlene fortsætter: Problemerne på handicapområdet skal løses nu
22. sep. 2020