Udsigt fra badebroen på Stranden

Sommer og sol, men Stranden er lukket

Lige som Stranden lukkede ned for sæsonen 2016, kom solen igen. Det betyder dog ikke, at medlemmer ikke fortsat kan nyde udendørsarealerne på Stranden, når temperaturen stiger de kommende dage.

09. sep. 2016

Den 1. september lukkede Stranden ned for dette års sæson. Kort tid efter, at døren blev lukket, ser det ud til, at solen og de høje temperaturer gør et sidste indtog, før vi går koldere tider i møde.

Men selvom Strandens lokaler er lukkede, og det derfor ikke vil være muligt at købe mad og drikkevarer, er udendørsarealerne dog fortsat til fri afbenyttelse for de medlemmer, der måtte slå vejen forbi, fastslår direktør i Dansk Handicap Forbund Jens Bouet.

”Det ærgrer mig selvfølgelig, at sommeren ser ud til at vende tilbage, netop som vi har lukket ned for dette års sæson på Stranden. Personalet er derfor sendt hjem, og udendørsarealerne vil ikke blive rengjorte, og toiletterne vil være aflåste. Udendørs arealerne er dog fortsat tilgængelige og medlemmer er meget velkomne til at benytte dem, så længe man rydder op efter sig selv og tager forplejning med hjemmefra,” siger han.

Dansk Handicap Forbund forventer senere på efteråret at gå i gang med omfattende renovering af Stranden.

Sæsonen for 2017 er fra 1. maj.