Socialstyrelsens Vidensportal udvider

Indtil nu har Socialstyrelsens Vidensportal formidlet den nyeste viden på børne- og ungeområdet. Nu udvider portalen til også at dække voksen- og handicapområdet.

20. aug. 2015

På vidensportal.dk får du adgang til en lang række lettilgængelige artikler med den nyeste viden inden for det sociale område. Hidtil har portalen dækket børne- og ungeområdet, men nu udvides den til også bl.a. at dække handicapområdet.

Dermed kan interesserede læse meget mere om, hvilke indsatser, der virker, hvordan man udfører dem, og hvad de koster inden for syv temaer: ADHD, autisme, stammen, sjældne handicap, mobilitetshjælpemidler og formidling af hjælpemidler.

LÆS MERE: VIDENSPORTALEN UDVIDER

Portalen vil løbende blive udvidet med flere temaer.

SE OGSÅ: VIDENSPORTALENS HANDICAPOMRÅDE