Hundens Dag i Tivoli, hvor gæsterne kan medbringe deres firbenede venner i forlystelseshaven, går langt tilbage i Tivolis historie. Man ved med sikkerhed, at Tivoli tilbage i 1895 arrangerede en hundeudstilling i samarbejde med Dansk Kennel Klub.

En dag i de firbenedes tegn: Hundetips- og tricks fylder Tivoli

Søndag den 26. august gør Tivoli plads til vandskåle og lyden af velopdragne vuf til Hundens Dag, hvor menneskets bedste ven får lov til at komme med en tur i Haven. Året tema er ”Hunde fra hele verden” – i tråd med Tivolis 175-års jubilæum, der fejres under temaet ”Hele verdens mødes i Tivoli”. Der bliver ikke sparet på mangfoldigheden, når hundredvis af hunderacer spadserer igennem Haven i den årlige parade. Bjæf og logrende haler indtager Tivoli fra kl. 11.00.

21. aug. 2018

Det er menneskets bedste ven, der er i fokus, når Tivoli inviterer hunde og deres ejere til Hundens Dag søndag den 26. august. Én gang om året åbnes portene i Haven nemlig for hundetricks og hundekys, når Tivoli i samarbejde med Dansk Kennel Klub omdanner Plæneområdet til lidt af et slaraffenland for både hunde og hundeejere.

Dagens aktiviteter er for alle, der kan lide hunde – om man har en bjæffende ven med i Tivoli eller ej. Kommende hundeejere kan nyde synet af mange forskellige hunde, der boltrer sig på agilitybanen, mens de bliver klogere på det at have en firbenet boende derhjemme, og nuværende ejere kan få gode råd til pelspleje, kendetegn og brugsegenskaber for den enkelte hunderace. Mange gæster benytter sig af den årlige mulighed for at tage sin hund med i Tivoli, og eventen fungerer også som hundetræf, hvor forskellige hunde-raceklubber mødes til en hyggelig dag.

Når den årlige raceparade skal igennem Tivolihaven, er det med omkring 100 forskellige hunderacer i opstillingen – chihuahua, collie,
mops og schnauzer er bare nogle af dem. Og dertil kan man jo så lægge alle dem, der har blandet hundeblod i årerne og ikke har stamtavle med i bagagen. Raceparaden er nemlig for alle hunde, der har lyst til at gå med. Derudover vil der være opvisning på agilitybanen, hvor Schæferhundeklubbens Kreds 2 Amager viser agilityfærdigheder frem.

Alle hunde har gratis adgang til Tivoli på Hundens Dag ifølge med betalende ledsager. Førerhunde og servicehunde er selvfølgelig velkomne året rundt.

Program for Hundens Dag i Tivoli

11.00 - 23.00 Flinke hunde i snor er velkomne i Tivoli.

11.00 - 16.00 I Plæneområdet kan hunde og deres ejere prøve den opstillede agilitybane under kyndig vejledning fra Schæferhundeklubbens Kreds 2 Amager.

11.00 - 16.30 Besøg Dansk Kennel Klubs informationstelt ved Plænen og deltag i konkurrencen om spændende præmier. Vinderen trækkes i forbindelse med showet på Plænen kl. 15.00.

14.00 Opstilling til raceparade på græsset foran Plænen

14.15 Raceparade gennem Haven - kom og vær med!

15.00 Show på Plænen. Årets tema er "Hunde fra hele verden". Konferencier: Lise Lotte Christensen

16.00-16.30 Opvisning på agilitybanen ved Schæferhundeklubbens Kreds 2 Amager

Se klip fra sidste år

">her.