Så er der valg

Efter længere tid med rygterne svirrende på Christiansborg udskrev statsminister Helle Thorning-Schmidt onsdag.

27. maj 2015

Rygterne om et valg har de seneste uger floreret blandt diverse kommentatorer og meningsdannere i medierne, men onsdag blev dagen, hvor kommentatorerne fik ret.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt har udskrevet valg til afholdelse 18. juni. Det offentliggjorde statsministeren på et pressemøde kl. 11.00.

I Dansk Handicap Forbund hilses valget velkomment med en bøn til politikerne fra landsformand Susanne Olsen.

”De seneste år har politikerne skåret massivt ned på handicapområdet. Vi er nu der, hvor vi som samfund ikke kan forsvare at skære mere ned. Vores medlemmer fortjener et liv, hvor de kan være sikre på fremtiden. Derfor vil jeg opfordre alle politikere og en kommende regering til at huske på, at en investering i handicapområdet er en investering i mennesker, som med den rette støtte og hjælp kan gøre sig gældende på arbejdsmarkedet og andre steder til gavn for alle i Danmark,” siger Susanne Olsen.

I løbet af valgkampen vil du her på siden kunne følge forbundets kamp for at skabe et liv med lige muligheder for alle.

Læs meget mere på vores valgside.

Foto: www.colourbox.com.