Foto: Automobil logo

Så er der slutspurt på RYKs spørgeskemaundersøgelse om blære og tarm

Søndag den 9. juni er sidste chance for at deltage i RYKs spørgeskemaundersøgelse - og fem gavekort er på højkant! Du kan stadig nå at være med.

03. jun. 2019

Det er vigtigt for RYK at kende til medlemmernes vilkår og situation. Det kan RYK kun opnå, hvis medlemmerne selv giver oplysninger om deres liv og helbred.

På nuværende tidspunkt har omkring 384 besvaret spørgeskemaet, hvilket gav dem adgang til at deltage i en lodtrækning om et ophold i et sommerhus i Jylland og fem gavekort på 500 kr. hver.

Nu er chancen der for at deltage i yderligere en lodtrækning om fem gavekort på 500 kr. hver. Det eneste, du skal gøre, er at besvare spørgeskemaet, hvilket vil tage 15-30 minutter. RYK har brug for så mange besvarelser som muligt for at kunne bruge resultaterne optimalt.

Der trækkes lod om to gavekort blandt dem, der besvarer her den sidste uge, før spørgeskemaundersøgelsen lukkes ned den 9. juni ved midnat. Der er derfor rigtig gode chancer for at vinde.

Vinderne af de resterende tre gavekort trækkes blandt alle, der har besvaret spørgeskemaet. Sæt jer nu til computeren og brug lidt tid på RYK og kryds fingre for dit eget held!

De fem gavekort er skænket af AutoMobil, der køber, sælger, udlejer og indretter biler. Gavekortet kan indløses på gavekortet.dk.

Deltag i spørgeskemaundersøgelsen her!