Pressefoto

Regeringen dropper omstridt forslag

Efter massiv kritik fra blandt andet Dansk Handicap Forbund dropper regeringen et omstridt forslag om at fjerne momskompensationen og dermed en betydelig støtte til foreningsdanmark.

05. okt. 2017

Regeringen dropper planerne om en besparelse på godt 90 millioner kroner, som skulle ske ved fjernelsen af den delvise momsrefusion til foreninger - herunder Dansk Handicap Forbund.

Det skriver Altinget.dk.

Forslaget har mødt kritik fra et samlet civilsamfund og oppositionen, og internt i regeringen har der også været uenighed på spørgsmålet. Også forbundets direktør var ude at kritisere forslaget, som altså nu er blevet droppet.