Foto: Colourbox.com

Hovedkontoret og rådgivningen har lukket mellem jul og nytår

Torsdag den 22. december er sidste dag, rådgivningen sidder ved telefonen i 2016, og fredag den 23. december er sidste dag i 2016 hovedkontoret har åbent.

21. dec. 2016

Torsdag den 22. december er sidste dag, hvor rådgivningen sidder klar ved telefonerne og ringer til medlemmer, som har brug for rådgivning.

Rådgivningen går herefter på juleferie, og de medlemmer, der endnu venter på et opkald efter den 22. december, vil blive ringet op efter nytår.

Fredag den 23. december kl. 12.00 går hovedkontoret på juleferie og er tilbage mandag den 2. januar 2017.

Hovedkontoret og rådgivningen ønsker alle en god jul og et godt nytår.