Foto: Colourbox.com

Praksisundersøgelse om BPA er offentliggjort

Ankestyrelsen har netop offentliggjort en undersøgelse af praksis omkring tildelingen af hjælpeordningen - borgerstyret personlig assistance (BPA). Der er tale om en større undersøgelse af praksis i 50 sager.

21. feb. 2019

Dansk Handicap Forbund har afventet praksisundersøgelsen af BPA-området med spænding, fordi vi oplever et stort pres på ordningen.

Landsformand Susanne Olsen udtaler:

”BPA-sager om reduktion eller frakendelse af hjælp fylder meget i vores rådgivningsarbejde, og vi arbejder hårdt på at sikre ro omkring ordningen; simpelthen fordi den er det eneste svar på et selvstændigt liv for de mennesker, som har meget indgribende funktionsnedsættelser."

"Vi ser et stort behov for at få et klart billede af de mange udfordringer med ordningen, og derfor er det lige nu vigtigt for os at nærlæse undersøgelsen sammen med kolleger i andre handicaporganisationer."

LÆS PRAKSISUNDERSØGELSEN: UNDERSØGELSE AF KONTANT TILSKUD TIL ANSÆTTELSEN AF HJÆLPERE OG BORGERSTYRET PERSONLIG ASSISTANCE

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022