Logo Potentiale Portalen

Potentiale Portalen går i luften

Potentiale Portalen er et nyt projekt, hvor vi laver professionelle videoer til jobansøgninger for personer med handicap. Her kan du få din helt egen video, som du kan bruge i din ansøgningsproces.

15. mar. 2019

Er du i gang med at søge arbejde? - og har du et handicap? - Så se lige her!

Som deltager på projektet, tilmelder du dig samtidigt til et nyt en-dags-kursus, hvor du:

* Bliver du klædt godt på til at strukturere din video til jobansøgninger

* Værktøjer til at formulere dine potentialer

* En professionel produceret video i samarbejde med en filmfotograf til jobansøgninger

* En superhyggelig dag med frokost og kage

Datoer for kurset er: D. 16. april kl. 10-16 i Kolding D. 7. maj. kl. 10-16 i Høje Taastrup Aldersgruppen for deltagere er fra 14-35 år.

Tilmelding til tilmelding@danskhandicapforbund.dk senest dagen før kursusstart. Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt Katrine Ibsen Larsen på katrine@danskhandicapforbund.dk.