På vej på Folkemøde: Handicap-nyt EKSTRA er med

Det er blevet den tid på året, hvor forbundet drager mod øst til Folkemøde i Allinge-Sandvig på Bornholm. Handicap-nyt EKSTRA er med alle dage, og alle kan følge med på hjemmesiden og Facebook.

12. jun. 2019

Torsdag den 13. juni skydes dette års Folkemøde i Allinge-Sandvig på Bornholm i gang. Dansk Handicap Forbund er selvfølgelig med, og vi har fuldt program.

Medlemmer og andre interesserede kan følge med her på hjemmesiden, hvor vi løbende lægger nyheder op fra forbundets arrangementer og møder. Derudover vil vi løbende lægge opslag op på vores Facebookside, hvor vi også vil være igennem live i løbet af dagene.

FOLKEMØDET PÅ FACEBOOK: HER FINDER DU DANSK HANDICAP FORBUNDS FACEBOOKSIDE.

Ved Folkemødets afslutning vil de forskellige nyheder og links til opslag og videoer fra dagene på Bornholm være at finde under Handicap-nyt EKSTRA.

EFTER FOLKEMØDET: VI HAR SAMLET NYHEDER M.V. FRA FOLKEMØDE PÅ HANDICAP-NYT EKSTRA.