På vej mod en lettere hverdag

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter afleverede torsdag sin indledende undersøgelse af, hvordan man kan forbedre adgangen til information om tilgængelighed for personer med handicap.

22. maj 2015

Undersøgelsen, skriver ministeriet på hjemmesiden, er første skridt på vej mod at gøre hverdagen lettere for mennesker med handicap, når de bevæger sig rundt i bynære miljøer.

Den er et udspring af Regeringens handicappolitiske handlingsplan 2013, hvor det blev vedtaget, at man skulle undersøge muligheden for, hvordan man via teknologi og information kan gøre livet lettere for mennesker med handicap.

Læs hele undersøgelsen her.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022