Illustration: Niels Poulsen

På Egmont Højskolen griner alle ad og med hinanden

Egmont Højskolen har en særlig plads i hjertet hos mange af Dansk Handicap Forbunds medlemmer. Politiken har været forbi skolen og skrevet et fint portræt.

27. mar. 2017

"På Egmont Højskolen kan elever ansøge om at blive hjælpere til skolens elever med handikap og få opholdet gratis. Det betyder, at skolens elevskare er noget mere mangfoldigt sat sammen end den gængse højskoles. Simon Malling Olsen og Lea B. Hedegaard begyndte på Egmont Højskolen samtidig – i hver sin position."

Sådan indleder Politiken sin reportage fra en højskole, som ikke er, som højskoler er flest. På Egmont Højskolen er inklusion og mangfoldighed i højsæde, og den tilgang har haft stor betydning for en lang række af Dansk Handicap Forbunds medlemmer gennem tiden.

Reportagen fra Politiken kan læses HER.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022