Illustration: Niels Poulsen

Oplever du ændringer i din vederlagsfri fysioterapi?

Den seneste tid har rådgiverne i Dansk Handicap Forbund fået henvendelser fra medlemmer, som har fået stoppet deres vederlagsfri fysioterapi med øjeblikkelig virkning. Sammen med en række andre organisationer forsøger vi nu at få overblik over problemerne.

16. dec. 2019

I sidste uge kunne vi her på vores hjemmeside fortælle om, at en række medlemmer har fået stoppet eller ændret deres vederlagsfri fysioterapi med øjeblikkelig virkning.

Ifølge Danske Fysioterapeuterne skyldes den pludselig afbrydelse budgetoverskridelse af en tidligere indgået overenskomstaftale.

Efterfølgende har flere medlemmer vendt tilbage på blandt andet Facebook og fortalt om, at de også har oplevet at få afbrudt eller ændret deres vederlagsfri behandling hos fysioterapeuten fra den ene dag til den anden. Og problemerne går på tværs af en række organisationer.

Derfor har vi sammen med de berørte medlemsorganisationer og Danske Handicaporganisationer (DH) sat et spørgeskema op for at få overblik over, hvordan det ser ud på området.

Spørgeskemaet tager få minutter at besvare.

Gå til spørgeskema

Fællesfront fra VærdigReform: Reform af førtidspension og fleksjob skal laves om
24. jan. 2020

Lige adgang til screening: Dansk Handicap Forbund med i udarbejdelsen af oplysning om HPV-hjemmetest