Foto: Colourbox

Økonomiaftale med kommunerne på plads – men er det nok?

Der er i dag indgået aftale om kommunernes økonomi for det kommende år. Aftalen er grundlæggende et skridt i den rigtige retning, fordi det er vedtaget, at udgifterne skal følge med, når der er flere der får behov for hjælp.

06. sep. 2019

Landsformand Susanne Olsen er positiv, men afventende:

”Jeg er rigtig glad for, at regeringen har givet et løft til velfærdsområdet og jeg hæfter mig ved, at handicapområdet blev nævnt flere gange på pressemødet. Jeg er dog afventende i forhold til udviklingen, for området har i årevis været skåret ned, og spørgsmålet er, hvor mange penge, der vil tilfalde handicapområdet. Det er jo ikke øremærkede midler, og derfor vil vi fortsat opleve udfordringer. Vi vil naturligvis være i dialog med både lands- og kommunalpolitikere om de områder, hvor vi ser et kritisk behov for forandringer”.

Se transmissionen fra pressemødet her.