Nyt til brugere af Stranden: Yderligere forsinkelser

Dansk Handicap Forbund skal beklage, at byggeriet nu bliver yderligere forsinket, men vejrguderne og naturens kraft kan vi desværre ikke gardere os imod.

24. maj 2017

Byggeriet på Stranden skrider fremad, og der sker meget på stedet i disse måneder. Selvom byggeprojektet tager længere tid end ventet, så skrider byggeriet fremad. Der bygges på livet løs, men der er opstået nogle udfordringer undervejs. Haglvejr under støbningen af terrassen har forårsaget, at store dele af terrassen skal støbes om, og strømforholdene i Øresund har givet ekstra udfordringer ift. sandaflejringer, som giver udfordringer til byggeriet af den nye adgangsvej til vandet for kørestole.

Åbning udsat
Lært af de udfordringer, der uventet kan dukke op i byggeprocessen, kan vi ikke melde nogen dato ud for, hvornår Stranden står endeligt færdigt. Vi håber meget på, at det bliver i midten af juli, men vi kan som nævnt ikke være sikre. Der vil dog gradvist blive åbnet mere og mere op på området, og vi vil opfordre jer til at følge med her på hjemmesiden.

Caféen
Caféen på Stranden åbnede som planlagt den 5. maj, men desværre gør byggeriet, at omsætningen i caféen slet ikke står mål med de udgifter, der er ved at holde åbent. Forståeligt nok kommer der kun få besøgende, for stedet bærer jo præg af at være en byggeplads, og parkeringsforholdene er stærkt begrænsede, men det har desværre også konsekvenser for driften af caféen. Caféen vil foreløbigt være lukket, men vi er ved at undersøge mulighed for at holde åbent i nogle weekender. Dette er dog endnu ikke afklaret. Du kan holde dig orienteret på forbundets hjemmeside.

Adgang til vandet
Badebroen er nu åben, og der vil blive monteret stol på liften omkring den 15. juni 2017.

Parkeringsforhold
Vi minder om, at der er et meget begrænset antal p-pladser på Stranden på grund af entreprenørens skurvogne etc. Vendepladsen kan derfor ikke bruges – hverken som vendeplads eller parkeringsområde. Strandlund har indgået et samarbejde med Q-park på deres parkeringspladser, hvorfor man skal være opmærksom på den opsatte skiltning.

Strandkortet og fremtidig adgangskort
Det er vigtigt, at man husker at medbringe sit Strandkort, når man besøger stedet. Herudover er det vigtigt, at man opbevarer det forsvarligt, da Dansk Handicap Forbund i løbet af sommeren vil opsætte nogle porte, der vil kræve adgangskort. Det fremsendte Strandkort vil blive ombyttet til et adgangsgivende kort. Der vil følge mere information, når portene bliver opsat.

Som et plaster på såret og i erkendelse af at sæsonen i 2017 bliver begrænset, vil alle jer, der har betalt strandkort inden den 1. juni 2017, blive kompenseret af Dansk Handicap Forbund, således at der i 2018 kun skal betales halv pris for strandkortet.

Forbundet takker for jeres tålmodighed.

Interesserede kan følge byggeprojektet via vores galleri her på hjemmesiden.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022