Foto: Ly Pham

Nyt projekt i Vietnam

Dansk Handicap Forbund har et godt samarbejde i Vietnam, som nu fortsætter i foreløbig tre år mere.

05. okt. 2017

Dansk Handicap Forbund har startet nyt projekt i det nordlige Vietnam, der skal styrke handicapbevægelsen. Det gør vi ved at støtte fem handicaporganisationer, med rådgivning, uddannelse og meget mere. Målet er, at deres medlemmer og andre mennesker med handicap, får flere og bedre rettigheder. Projektet løber over tre år og er finansieret gennem Handicappuljen og DANIDA.

Se alle vores projekter her på hjemmesiden.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022