Screendump fra dr.dk

Nyt program på DR2 sætter fokus på hjælpemidler

I programmet Moderne Mirakler dykker racerkører og kørestolsbruger Jason Watt ned i alle de moderne hjælpemidler, der kan gøre livet med handicap nemmere.

21. mar. 2017

I det nye DR2-program, Moderne Mirakler, stiller racerkøre og kørestolsbruger skarpt på nogle af de hjælpemidler, som er med til at give mennesker med handicap det liv med lige muligheder, som Dansk Handicap Forbund kæmper for hver eneste dag.

I første afsnit af Moderne Mirakler følger seerne et barn og en voksen, som er døve, og som får indopereret et såkaldt cochlear implantant, som giver dem en hørelse, som de ellers ikke har haft. Derudover ser programmet nærmere på stamcelleforskningen, og hvad det kan betyde for helbredelse og behandling af forskellige sygdomme i fremtiden.

Dansk Handicap Forbunds Bente B. Rey fra Sønderborg afdelingen er med i et af de kommende afsnit, som kan ses via DR’s hjemmeside HER .

Programmet sendes de næste fem mandage klokken 21.30 på DR2.