Foto: Arild Grue Lidin

Nyt på bloggen: The Killers i Royal Arena

Arild har været i Royal Arena og se The Killers. Det var en god oplevelse, som han belønnede med fem ud af seks stjerner.

28. feb. 2018

Kunstner: The Killers
Opvarmning: Juanita Stein
Dato: 25. februar 2018
Venue: Royal Arena, København

Stjerner: 5 ud af 6

Fra juli 2006 til december 2007 havde jeg en hjælper, der hed Anders Lindberg Kjær. Vi er stadig venner i dag. Anders introducerede mig dengang til et album, som hed "Sam's Town" med rockbandet The Killers. Jeg kendte dem overhovedet ikke på det tidspunkt. Jeg blev hurtigt fan af The Killers på baggrund af "Sam's Town", fordi dette album indeholdt rigtig god rockmusik hele vejen igennem. Jeg blev ved med at høre albummet lang tid efter.

Her mange år efter fik jeg endelig mulighed for at høre The Killers live. Det er jeg rigtig glad for. Drengene fra Las Vegas i USA gæstede nemlig Royal Arena i København i slutningen af februar. De havde taget den australske sangerinde Juanita Stein med sig. Juanita Stein spillede en halv times tid, før "dræberne" fra den spilleglade by gik på scenen.

Royal Arena havde - ligesom sidst, jeg var til koncert i arenaen - skåret tilskuerkapaciteten ned til det halve af, hvad de egentlig kunne klare. De havde tydeligvis ikke solgt nok billetter til at kunne fylde hele den store sal, hvor der kan være cirka 15.500 mennesker, når der er fyldt op. Således sad min hjælper, Mikkel, og jeg på det mellemste niveau midt for. Det var rigtig gode pladser.

Et højdepunkt var, da The Killers spillede hittet "Human" fra albummet "Day And Age" fra 2008. Der var god energi på scenen og blandt publikum.

Jeg sad og håbede, at de ville spille et par sange fra "Sam's Town". Ikke længe efter kom de så. For eksempel "Read My Mind", "For Reasons Unknown" og mit yndlingsnummer "When You Were Young". Tak for det! Det vil jeg give en ekstra stjerne for, så min samlet vurdering er fem ud af seks stjerner for denne koncert.

Jeg har lige en enkel bøn til Royal Arena: Når U2 kommer på besøg den 29. og 30. september i år, håber jeg, I vil bruge hele jeres tilskuerkapacitet.

Arild har tidligere anmeldt tilgængeligheden i Royal Arena. Den anmeldelse kan man læse her.