Nyt om corona: Gode råd til risikogrupper

Sundhedsstyrelsen har produceret informationsmateriale henvendt til særlige risikogrupper. Det indeholder gode råd til, hvordan man skal forholde sig, hvis man er særligt udsat i forhold til smitte. Du finder materialet her.

13. mar. 2020

Sundhedsstyrelsen arbejder konstant på at få sidste nyt ud om coronavirus og COVID-19, herunder informationer om, hvordan man skal forholde sig, hvis man tilhører en særligt udsat gruppe.

I pjecen "Gode råd om ny coronavirus til dig, der tilhører en risikogruppe" kan du blandt andet læse om, hvem der er i særlig risiko i forhold til coronavirus, og hvordan du skal forholde dig, hvis du er i gruppen.

Læs pjecen her - risikogruppe.

Sundhedsstyrelsen har også udarbejdet en pjece til dig, der er pårørende til en person i risikogruppen. Her kan du blandt andet læse om særlige forholdsregler, og hvordan du iøvrigt skal forholde dig som pårørende.

Læs pjecen her - pårørende.

I øvrigt opfordrer myndighederne til, at du ofte holder dig opdateret på seneste nyt, da situationen ændres løbende. For generel information om situationen henvises til Sundhedsstyrelsens hjemmeside om situationen samt til www.coronasmitte.dk.

Begge sider opdateres løbende.