www.colourbox.com

Nyt nyhedsbrev fra bygge- og trafikpolitisk udvalg – læs det her

Dansk Handicap Forbunds bygge- og trafikpolitiske udvalg udsender årets sidste nyhedsbrev fra tilgængelighedsområdet.

16. dec. 2015

2015 går på hel, og det er tid til at gøre status over året, der er gået. Dansk Handicap Forbunds bygge- og trafikpolitiske udvalg gør det med et nyt nyhedsbrev, der fortæller interesserede om det arbejde, udvalget har beskæftiget sig med i 2. halvår af 2015.

I nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om, hvordan der i 2016 bliver udbudt nye tilgængelighedskurser til interesserede fra forbundet, og om de opgaver, der ligger foran udvalget i året, der kommer.

LÆS MERE: NYHEDSBREV FRA BTPU DECEMBER 2015

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget