Forsiden af magasinet RYK! nr. 3

Nyt nummer af RYK! magasin klar på hjemmesiden

Specialkredsen RYK - Rygmarvsskadede i Danmark i Dansk Handicap Forbund, er udkommet med nyt nummer af RYK! magasin. Læs det på hjemmesiden.

15. sep. 2015

Det nyeste nummer af RYK! magasin er netop udkommet og klar til download på hjemmesiden.

DOWNLOAD: RYK! MAGASIN NR. 3 2015

I bladet kan du blandt andet læse om, hvordan en cykelferie på håndcykel med rygmarvsskade giver stor frihed, hvordan et innovativt billedkunstprojekt i USA, Raw Beauty Project, udfordrer definitionen af skønhed, og hvordan en rygmarvsskade gjorde tidligere soldat til kostumeskrædder på Odin Teater.

God fornøjelse.

Hvis du ikke allerede modtager RYK! magasin med posten, kan du vælge at blive medlem af DHF/RYK eller tegne et abonnement. Find mere info på www.ryk.dk.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022