Foto: Colourbox.com

Nyt nyhedsbrev fra social- og arbejdsmarkedspolitisk udvalg

To gange om året udkommer nyhedsbrevet fra social- og arbejdsmarkedspolitisk udvalgt (SAPU) i Dansk Handicap Forbund. Nyhedsbrevet giver dig indblik i det arbejde, som udvalget har haft fingre i de seneste måneder.

04. nov. 2019

Dansk Handicap Forbunds social- og arbejdsmarkedspolitisk udvalg (SAPU) udkommer to gange om året. Nyhedsbrevet giver overblik over det arbejde, som forbundet har været involveret i siden sidste nyhedsbrev, som berører social- og arbejdsmarkedspolitik.

I denne udganve kan du blandt andet læse om forbundets engagement i kampagnen #enmillionstemmer og arbejdet med FN's verdensmålene, som stille og roligt integreres i forbundets arbejde.

God fornøjelse med læsningen.

Læs nyhedsbrevet.

Karina Adsbøl: Overvågningsproblematikken skal løses i kommende finanslov
13. nov. 2019

Karina Adsbøl: Overvågningsproblematikken skal løses i kommende finanslov

Ministeren om overvågningsproblematikken: Vi arbejder på en løsning
12. nov. 2019

Ministeren om overvågningsproblematikken: Vi arbejder på en løsning

Landsformanden går i rette med social- og indenrigsminsteren: nu skal der handles
08. nov. 2019

Jul i Tivoli for 25. gang
06. nov. 2019

Jul i Tivoli for 25. gang

Den fysiske tilgængelighed på videregående uddannelser er ikke god nok
31. okt. 2019

Den fysiske tilgængelighed på videregående uddannelser er ikke god nok

Finanslovsforhandlingerne er i gang: Kommer der en løsning på overvågningsproblematikken?
24. okt. 2019