Foto: Colourbox.com

Nyt fra forbundets social- og arbejdsmarkedspolitiske udvalg

Det handicappolitiske områder bobler og syder. Læs SAPU’s nyhedsbrev og hør, hvad der særligt rører sig på det social- og arbejdsmarkedspolitiske område.

24. nov. 2020

Nyhedsbrevet fra Dansk Handicap Forbunds social- og arbejdsmarkedspolitiske udvalg (SAPU) sætter fokus på de emner, som netop nu rører sig på det handicappolitiske område. Læs om vores arbejde med at få sikret specialviden, arbejde sammen med græsrødderne, udnytte momentum i forhold til BPA-ordningerne og få konkrete resultater på retssikkerhedsområdet, som i dag er under massivt pres.

Læs også om, hvordan forbundet har revideret sin strategi og sat sig meget konkrete metodiske og resultatmæssige mål for den kommende periode – mål, som vil styrke vores fælles fokus og gøre vores arbejde målbart.

Læs SAPUs nyhedsbrev

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget