Foto: Colourbox.com

Nyhedsbrevet fra Bygge-og trafikpoltisk udvalg er udkommet

I Nyhedsbrevet fra Dansk Handicap Forbunds bygge- og trafikpolitiske udvalg kan du blandt andet læse om det forgangne års arbejde samt om de udfordringer, der ligger i 2017.

19. dec. 2016

Bygge- og Trafikpolitisk Udvalg (BTPU) i Dansk Handicap Forbund udsender to nyhedsbreve om året. Her kan du læse om udvalgets arbejde.

I det seneste nyhedsbrev kan du læse om et nyligt afholdt kursus for forbundets uddannede tilgængelighedsvejledere, som blev opdateret i regler for ombygninger.

I 2017 kommer desuden et nyt bygningsreglement til hørring. Det er endnu ikke til at sige, hvad det kommer til at indeholde, men BTPU frygter, at målkrav til fx handicaptoiletter forsvinder og erstattes med såkaldte funktionskrav, som vil medføre en masse ubrugelige løsninger.

Det er dog for tidligt at spå om, hvad det vil indeholde. I 2017 vil fokuset fra udvalgets side desuden blive rettet mod kulturarv.

Udvalget vil samtidigt benytte lejligheden til at ønske læserne af nyhedsbrevet en glædelig jul og et godt nytår.

Nyhedsbrevet kan læses i arkivet HER

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022