Colourbox.com

Nye åbningstider på Stranden

Fra mandag den 20. juni udvider Stranden sine åbningstider.

20. jun. 2016

Fra og med mandag den 20. juni 2016 vil Stranden holde åbent fra klokken 10.00 til 20.00 alle ugens dage.

Den seneste tid har der været en række ændringer til åbningstiderne, men i takt med, at vejret er blevet bedre, er gæsterne også kommet på Stranden, og dermed er der nu grundlag for at udvide åbningstiderne i sommerperioden.

Stranden melder dog, at Stranden ekstraordinært vil være lukket tirsdag den 21. juni fra klokken 16.00-20.00.