www.colourbox.com

Nye åbningstider på Stranden

Besøgstallet har været lavere end forventet, og derfor har Stranden og Den Glade Trøffel besluttet at forkorte åbningstiderne alle dage.

27. apr. 2016

I forbindelse med Den Glade Trøffels overtagelse af Stranden blev det meldt ud, at Strandens ville være åben længere, end man havde været vant til. Alle ugens syv dage fra klokken 10.00-20.00, lød det blandt andet i seneste nummer af Handicap-nyt.

På grund af et besøgstal, som har været lavere end forventet, har vi dog måttet skrue lidt ned for ambitionerne i forhold til åbningstiderne. Det betyder, at Stranden fra den 18. april og frem har åbent i tidsrummet fra klokken 10.00-16.00 i hverdagene og 10.00-18.00 i weekenderne.

Den Glade Trøffel og personalet på Stranden beklager over for de brugere, som er gået forgæves, efter ændringerne er trådt i kraft.