Foto: Eva Knudsen

Ny lokalafdeling i Gribskov

Dansk Handicap Forbund fik 5. september en ny lokalafdeling, så vi i dag har 50 lokalafdelinger fordelt i hele landet.

08. sep. 2015

To lokale aktive kvinder tog initiativ til at få en lokalafdeling i Gribskov Kommune. De ønsker hermed at få en kraftigere røst og større indflydelse på kommunens arbejde inden for handicapområdet for børn, unge og voksne.

”I disse tider, hvor livsvilkårene for mennesker med handicap er under stærkt pres, er det mere end nogensinde vigtigt, at vi har lokalafdelinger til både at følge – og reagere på – kommunens handicappolitik og udførelsen af den og at være netværk for medlemmerne i lokalafdelingen,” siger landsformand Susanne Olsen efter oprettelsen af den nye lokalafdeling.

Dansk Handicap Forbund ønsker den nye lokalafdeling velkommen i familien.